linkoping.foretagslokaler-sverige.se: Hitta företagslokal i Linköping

Hitta företagslokal i Linköping

Hej och välkommen till Sveriges ledande portal av verksamhetsportaler!

Denna sida är skapad för att snabbt och enkelt hjälpa dig att komma igång med ditt sökande av en företagslokal i Linköping. Det finns många områden i Linköping som kan optimala för din företagslokal. För att påbörja sökprocessen av en lokal, använd länkarna på sidan så är du igång. Lycka till!

 

Castellum köper fastigheter på flera attraktiva lägen

Castellum ökar sitt fastighetsbestånd genom att köpa fastigheter på attraktiva lägen i Linköping, Norrköping och Västerås. Fastigheten om crika 5 000 kvardratmeter i centrala Linköping kommer fungera som kontor för bland andra CSN. Förvärvet ligger i linje med Castellums strategi att förstärka sin position i cenltrala delar av stora städer. Här kan du läsa mer!

Fastighet för högstadieskola upprättas i Linköping

Närmre 1 000 elever kommer kunna gå i den nya skolan i fastigheter i Nya Kungsberget, Linköping. Eventuellt kommer det även inledas ett ytterligare bygge med fastigheter för utbildning. Behovet för nya elevplatser i området i Jönköing är stor, därför kommer fastighetsbygget passande.

HÄR kan du läsa mer!

Lockpris av lägenhetsförsäljning granskas av Fastighetsmäklarinspektionen

I slutet av augusti under 2017 genomfördes en lägenhetsförsäljning som i år har blivit granskad av Fastighetsmäklarinspektionen. Granskningen genomfördes då det kom in en anmälan om ett eventuellt lockpris. Marknadsvärdet på lägenheten låg på 2 200 000 kronor och såldes för 3 210 000 kronor vilket innebär en ökning med 46 procent. Läs vidare här

Ica Fastigheter köper fastighet i Linköping

Ica Fastigheter har köpt Ekholmen Centrum i Linköping, värde ca 312 miljoner kronor. Fastigheten är fullt uthyrd till butiker som Ica Kvantum, Willys och Systembolaget och uppgår till ca 12 780 kvardratmeter. Förvärvet av Ekholmen Centrum ingår i Ica Fastigheters affärsidé att köpa fastigheter i stadsnära lägen så som Linköping. HÄR kan du läsa mer om Ica Fastigheter i Linköping!

Efterfrågan av kontor i Linköping

I Linköping har kontorsmarknaden varit relativ stabil med endast en liten regional stigning utav hyror för kontor. Däremot har det skett en ökning i efterfrågan av kontor i Linköping men nyproduktionen av kontor har varit låg. Endast ett fåtal projekt har gjorts med syfte att besvara denna efterfrågan.   Läs mer om behovet av kontor i Linköping HÄR!

Sveriges bästa klinik ligger i Umeå, Norrland

Norrlands universitetssjukhus i Umeå, Norrland, ligger nu i topp på listan av Sveriges bästa klinik i form av både medicinsk- och patientkvalitet. Listan är presenterad av tidining Dagens Medicion. Kliniken har tidigare varit med och tävlat men då förlorat mot kliniker i Linköping.   Läs mer om den höga kvaliten på vården i Umeå här!

Förvärving av 22 000 kvm lager i Linköping

Företaget Catena har förvärat lagret Mappen 1 i Linköping för ett hyresvärde upp till 9 millioner kronor. Lagret är 22 000 kvm stort och kontraktet sträcker sig för de kommande två åren. Catena har sen tidigare två andra fastigheter i området med hyresgäster som Ica och Netto.   Läs mer om detta lager i Linköping här!

Polisen hyr kontor i Linköping

Polismyndigheten har nu tecknat ett hyresavtal med Intea för att hyra kontor i Linköping. Kontoret omfattar 3635 kvadratmeter och det är Nationellt Forensiskt centrum och Polismyndighetens IT-avdelning som kommer utnyttja fastigheten. Kontorerna kommer tillträdas först under 2019 och sedan löper avtalet i 6 år. Fastigheterna och kontoren ligger belägna i Garnisonområdet i Linköping.   Läs mer om polisens nya kontor i Linköping här!

EU-stöd för ny fastighet i Linköping

Nyligen beviljades projektet Innovative Materials Arena EU-stöd för sin satsning. Ett stöd som uppges ligga på omkring 3,9 miljoner kronor och som nu möjliggör byggandet - som kommer äga rum i anslutning till Linköping flygplats. Läs mer om satsningen på fastighetsnytt.se här!

Butik står kvar i Linköping

Många har undrat vad som händer med butikslokalen Boomerang i Linköping, efter att företaget har gått i konkurs. Bolaget har dock fått nya ägare och kommer därmed drivas vidare. Därmed kommer butiken i Linköping att stå kvar. Läs mer om detta här.